MY WEEKEND IN ROTTERDAM

When I was going for a run this Sunday I crossed Het Park, a park in Rotterdam close to the Euromast. The weather was good (sunny and blue skies) and the autumn leaves were all around me. Nature can be so beautiful that I had to stop and take some pictures. This post is therefor dedicated to fall – and to a new spot I discovered in Het Park, called Parqiet. Enjoy autumn!

 

autumninrotterdam3

 

autumninrotterdam2

 

autumninrotterdam1

 

 

2 Comments

 • Meta

  27.10.2015 at 16:02 Reply

  Hoi Pauline,

  Wat een super mooie foto’s! en wat een leuke post erbij. We zijn helemaal trots!! Ik (meta ) heb Parqiet, (voor nu Pop-up Parqiet) samen met Radojka en wij hopen dus begin december onze deuren te openen in het voormalig Koetshuis. Om toch alvast deze mooie na-zomer en herfstdagen mee te pakken en mensen te informeren over onze plannen hebben wij dit pop-up idee opgepikt en dan is het uiteraard extra leuk als er op deze manier met zo’n waanzinnig mooie foto’s nog eens extra aandacht aan gegeven wordt. Daarom even rechtstreeks vanuit ons, DANK JE WEL!!!! en indien het mogelijk is zouden wij heel graag ook jouw foto’s, van Parqiet, met vermelding van jou en een link, willen delen. Is het een optie om deze foto’s hiervoor met ons te delen?

  Merci! & hopelijk tot een volgende keer!

  Radojka & Meta

  • Pauline Egge

   27.10.2015 at 10:09 Reply

   Hoi Radojka & Meta,

   Dank voor je leuke enthousiaste mail! En wat een heerlijke plek hebben jullie daar gecreëerd. Ben alvast erg benieuwd naar de echte opening in het voormalige Koetshuis.

   Als jullie gebruik willen maken van mijn foto’s kan dat tegen mijn standaardtarief. Kunnen jullie mij hiervoor een mailtje sturen? Dan stuur ik de foto’s zsm op.

   Groetjes, Pauline

Leave a Reply